Over mij

Over mij

Wie ben ik en wat doe ik?

Even een stukje over mijzelf. Wie ben ik en wat doe ik. Mocht je naar aanleiding van mijn website nog vragen hebben of wil je graag een fotoshoot boeken?  Neem dan contact met mij op. 

Professionele fotografe

Al vrij vroeg ontdekte ik dat ik fotograferen heel leuk vond. Ik was dan ook veel in de natuur te vinden met mijn camera om dieren te fotograferen. Van jongs af aan maken dieren een groot deel uit van mijn leven. Ik heb zelf altijd honden en paarden gehad. Door mijn dieren ben ik mij gaan toeleggen op het fotograferen van m.n. honden.Na mijn opleiding als paraveterinair ben ik gaan werken bij een dierenasiel, waar ik veel heb geleerd over het gedrag van honden en hoe met verschillende honden om te gaan, ook met de moeilijkere honden. Hierdoor lukt het mij om iedere hond op de foto te zetten. Mijn rustig karakter en het geduld dat ik heb, maar zeker ook mijn grote liefde voor de dieren speelt hier bij  een grote rol.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op hondenshows en hondenevenementen om honden te fotograferen voor mijn rashonden project. De lijst met honden rassen waar ik nog naar op  zoek ben is op mijn website te vinden.

Om mijn kennis en kunde in de fotografie te vergroten en mezelf te blijven ontwikkelen volg ik regelmatig cursussen en workshops.

Graag ga ik met jou en jouw hond mee tijdens een wandeling door de natuur om mooie foto’s te maken van jouw hond.

Een foto heeft de magie om een moment voor altijd te laten duren.