Informatie

Informatie

Informatie

Hieronder tref je diverse informatie aan m.b.t. mijn diensten, hoe een fotoshoot in zijn werk gaat, mijn tarieven, hoe je foto’s kunt bestellen en naar welke modellen ik nog op zoek ben. Zijn er dingen die ik hieronder niet benoemd heb en die je graag wil weten, neem dan contact met mij op. 

Welke diensten bied ik aan:

Foto reportage van jouw hond

Jouw hond is je trouwe maatje waarvan je dan ook graag mooie foto’s wilt hebben. En steeds lukt het dan weer niet om juist dat ene moment te fotograferen, omdat je net weer te laat met je telefoon of je camera bent.Tijdens een fotoshoot kunnen we samen mooie momenten creëren die ik dan voor je op de foto kan zetten.

Nest Puppy's

Wat is leuker dan een nest puppy's? Ik zet ze graag op de foto zodat je een mooi aandenken hebt aan die tijd.Het is ook waardevol voor de nieuwe baasjes om foto's te hebben van de eerste weken van hun toekomstige maatje.

Nest Reunie

Het is super leuk om een nestreünie te organiseren voor je puppy’s en hun baasjes om te zien hoe ze zijn gegroeid en hoe hun karakter is geworden. Ik fotografeer graag deze dag zodat je hier een mooi aandenken aan hebt.

Fotoshoot

De fotoshoot

Vindt plaats buiten in de natuur omdat de meeste honden zich daar het best op hun gemak voelen. Het is er meestal rustig en er zijn vaak meerdere mogelijkheden om foto’s te maken.

De fotoshoot kan elk moment van de dag plaatsvinden, maar de voorkeur gaat uit naar de ochtend of de avond, omdat het licht dan vaak het mooiste is en dat komt de kwaliteit van de foto’s dan ook ten goede.

Als je hond niet kan loslopen is dit geen probleem. Riemen en halsbanden kan ik met photoshop weghalen. Het weghalen van tuigen is niet altijd mogelijk.

Je hond hoeft niet perfect te luisteren om mooie foto’s te kunnen maken. Het moet voor de hond ook leuk zijn, daarom is er tussen het fotograferen ook genoeg momenten  om met de hond te spelen of dat de hond even kan snuffelen.

Aan de fotoshoot zit geen tijdslimiet vast. Bij de ene hond lukt het sneller om mooie foto’s te maken dan bij de andere hond.
Met veel geduld komt het altijd goed en krijg je uiteindelijk mooie foto’s van jouw hond.

Mocht het weer erg slecht zijn dan verzetten we de fotoshoot naar een andere datum.

Kies hieronder je passende pakket

Classic

80,=
 • Alle foto’s krijg je op webformaat met logo.
 • 4 Foto’s naar keuze in hoge resolutie zonder logo, de overige foto’s kan je nabestellen. Er zit geen tijdslimiet aan de fotosessie.
 • Er zijn geen reiskosten binnen een straal van 20km rondom Cuijk, daarbuiten zal het €0,20per km zijn.
 • De foto's worden opgeslagen, dus je kan jaren later nog de foto’s bestellen.

Premium

160,=
 • Alle foto’s krijg je op webformaat met logo.
 • 8 foto’s naar keuze in hoge resolutie. En een 20x20 album van 10bladzijdes. Er zit geen tijdslimiet aan de fotosessie
 • Er zijn geen reiskosten binnen een straal van 20km rondom Cuijk, daarbuiten zal het €0,20per km zijn.
 • De foto's worden opgeslagen, dus je kan jaren later nog de foto’s bestellen.
Populair

Puppy groei pakket

225,=
 • De eerste fotosessie zal plaats vinden als je pup 9weken oud is. De tweede fotosessie zal plaats vinden als je pup een half jaar is. En de derde fotosessie als de pup 1 jaar geworden is. Je krijgt 4 hoge resolutie foto’s per shoot in totaal 12 foto's, je kan zelf kiezen welke je wilt.
  En een 20x20 album met minimaal 8 foto's
 • Er zit geen tijdslimiet aan de fotosessie. En je krijgt alle foto's op webformaat met logo. Meer foto's kan je nabestellen.
 • Er zijn geen reiskosten binnen een straal van 20km rondom Cuijk, daarbuiten zal het €0,20per km zijn.
 • De foto's worden opgeslagen, dus je kan jaren later nog de foto’s bestellen.

Budget Repportage

Waarom een budget reportage?

Zodat het voor iedereen mogelijk is om foto’s te hebben van hun trouwe maatje.

Je betaalt geen reportage kosten, je betaalt alleen de afdrukken die je via het bestelsysteem op de website kan bestellen.

Er zit geen besteltermijn aan vast, dus je kan de foto’s bestellen wanneer je maar wilt.

De foto’s komen binnen  6 weken op de website te staan.

De fotoshoot vind plaats in Beugense Bossen.

Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.

Oypo

Foto's kopen?

Oypo maakt het makkelijk

Zijn er foto’s van uw hond of honden gemaakt? Dan kun je op deze website jouw foto’s bestellen. Het is mogelijk om te zoeken op de datum waarop u bent gefotografeerd of op een trefwoord. Kun je jouw foto’s niet vinden, dan is de kans groot dat ik deze nog moet verwerken. In dat geval adviseer ik om het over een paar dagen nog eens te proberen.

Alle informatie die je nodig hebt om de foto’s te bestellen of af te laten drukken wordt op de website van Oypo heel duidelijk uitgelegd.

Ervaring

Kwaliteit

Support

Modellen

Ben je klaar om samen met mij een nieuw project te starten?

Modellen gezocht

Voor mijn rashonden project ben ik op zoek naar verschillende honden rassen. Ik vind het leuk om verschillende honden rassen te zien, en op de foto te zetten. De fotoshoot is gratis onder voorwaarde,dat ik de foto’s mag gebruiken voor mijn portfolio. De fotoshoot vind plaats binnen een straal van 50km rond Cuijk.

Je krijgt  2 foto’s in hoge resolutie Je kan die foto’s zelf afdrukken.

Er worden natuurlijk veel meer foto’s gemaakt.

Alle foto’s komen op de website te staan Je krijgt een link doorgestuurd en daarop kun je de foto’s bekijken. Je e-mailt mij de fotonummers van de 2 foto’s die je digitaal zou willen ontvangen.

De foto nummers van de foto’s die je extra wilt na bestellen, tegen vergoeding kan je ook naar mij mailen. 

Het is ook mogelijk om de foto’s als afdruk te bestellen. Via de onderstaande link kom je bij de prijzen van fotoafdrukken.

Bestel bij OYPO

De onderstaande hondenrassen,zou ik graag op de foto zetten.

Heb je een bijzondere kruising, mag je natuurlijk ook een e-mail sturen.

Hond eigenaar project.

voor mijn hond eigenaar project, ben ik op zoek naar eigenaren die samen met de hond op de foto willen, maar het ook niet erg vinden om zonder hond op de foto te gaan.
Zodat mensen kunnen raden bij welke hond welke eigenaar hoort.

De voorwaarden zijn hetzelfde als die van het rashonden project.

Voor vragen kan je e-mailen naar info@elisefotografie.com

Bewaar je herinnering voor altijd op een kleurrijke manier.